top of page

Voeg eens een lekker geurtje toe aan uw Jacuzzi!

Met één van onze Royalty Wellness aroma geurtjes maakt u een sessie in uw Jacuzzi nog aangenamer. Het fijne van deze geurtjes reeks geurtjes is dat ze niet schuimen en een erg lekker geur verspreiden. Deze geurtjes zijn sterk genoeg waardoor een goed scheut meer dan genoeg is. Dit is natuurlijk afhankelijk van de sterkte die u wilt en de grootte van uw spa, Jacuzzi of Hottub.


Hoe werkt het?

Deze aroma geurtjes zijn direct toe te voegen aan het water. Per 1.000 ml wordt aangeraden om 30 ml van de geur in uw water te spuiten. Ik vind zelf een flinke scheut al meer dan voldoende voor een aangename geur, maar dit is natuurlijk persoonlijk. De Royalty Wellness geurtjes zijn zonder kleurstoffen en conserveermiddelen. Na een tijdje breekt de geur vanzelf weer af.


Wel 9 verschillende geuren!

Onze Royalty Wellness geuren zijn verkrijgbaar in 9 varianten. Zo zit er voor iedereen wel een geur tussen. Ik vind elke geur van Royalty Wellness erg lekker ruiken, maar Eucalyptus blijft toch het echte wellness geurtje. En natuurlijk lavendel niet vergeten! Een scheut lavendel laat u verdwijnen naar Franse velden. Lavendel wordt vaak gebruikt om zijn ontspannende, rustgevende en energieke werking.


Probeer ze eens zelf.

9 verschillende geuren waaronder: Eucalyptus, Lavendel, Rozen, Groene thee, Bamboe, Orchidee, Cardemon Blue, Witte thea en Dennen. Probeer er eentje of profiteer van onze korting op een set van 4 of de set van 9. Korting wordt automatisch berekend.



20 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Damien
Damien
16 jul 2023

Wij vinden Eucalyptus, lavendel en Bamboe lekker ruiken.

Me gusta
bottom of page